El passat dissabte dia 21 de gener va tenir lloc l’Assemblea Anual de Barcelona Swimmers al BISC. Ni nosaltres mateixos ens podíem imaginar fa tan sols dos anys que els 15 socis que van estar presents en aquella Assemblea inaugural s’acabarien transformant en els 53 amb els que es va tancar 2016. En dos anys, la familia swimmer s’ha multiplicat quasi per quatre!Barcelona Swimmers

Però els números es l’únic que ha canviat perquè, tal i com va comentra el nostre president Raül Navarro, l’esperit del club s’ha mantingut intacte en la seva essència i en els seus valors.

A continuació us indiquem les principals novetats per a 2017 que es van exposar a l’Assamblea:

  • Aprobació del pressupost per a 2017
  • Fixació del calendari de travessies en les que Barcelona Swimmers participarà com a club: Cursa dels Bombers, Swim by Sunset i RadikalMarBrava.
  • Definició dels Swim Stage per a 2017:
    • El primer el farem al Centre de Crol de Calella el cap de setmana del 17 al 19 de febrer. Durant tot un cap de setmana intensiu, els entrenadors s’encarregaran de millorar la nostra tècnica amb diferents sessions de piscina i mar obert.
    • El segon tindrà lloc a Cala Montjoi els dies 20 i 21 de maig i, com l’any passat, estarà obert també als familiars dels nostres socis. Durant dos dies millorarem la nostra tècnica i ressistència en sessions exlusives d’aigües obertes i en entorns de gran bellesa.
  • Definició de les Escapades swimmers. Es tracta de sortides d’un dia en les que el club organitza tota la logística necessaria per a poder disfrutar d’una sessió d’aigües obertes, i subvenciona una part del seu cost. Aquest any es faran a La Fosca (18/03), Cala Giverola (22/04), La Baells (09/09) i Cala Montgó (11/11)
  • Creació d’una cuota única de soci, amb un cost de 41€ mensuals, que inclou tant els entrenaments en aigües obertes com les sessions de tecnificació en piscina. Amb aquesta cuota, els socis podreu disfrutar a partir d’ara de fins a 4 hores d’entrenament a la setmana; o, el que és el mateix, entrenar per menys de 3€/hora.

La familia de Barcelona Swimmers creix y t’estem esperant. Sí.. a tu! Prova una sessió gratuïta i uneix-te a nosaltres! Qui prova, repeteix!

Salut i mar